BorVirág Szalon

Ajtódíszek
Ajtódíszek

Minden évszakra, ünnepre, hangulatra!

Pelenkatorták
Pelenkatorták

Baba látogatóba készülsz és nincs ötleted, hogy milyen ajándékot vigyél?
Szeretnél egyedi, különleges ajándékot adni?
Akkor nincs más dolgod, mint bejönni hozzánk... és választani egy különleges pelenkatortát! 
A pelenkatorta nem egy szokványos torta, hanem egy kreatív, kitűnő és ötletes ajándék újszülött látogatáshoz a babának és a mamának is!

Csokrok
Csokrok

 Az első kérdés, hogy cserepes vagy vágott virágot válasszunk?

A cserepes virág hosszabban emlékeztet az ajándékozóra, és maradandóbb dísze a lakásnak, viszont nehezebb szállítani és helyet kell neki keresni a szobában.

Vágott virág - múlandó öröm. A vágott virágból készített csokorral könnyebben kifejezhetjük érzéseinket, egyszerűbb is bánni vele, viszont múlandó örömet szerzünk a megajándékozottnak.
 

A cserepes virágot csak jó ismerőseinknek, a csokrot bárkinek adhatjuk.

Születésnapi-, névnapi-, alkalmi köszöntő csokrok, -hagyományos és egzotikus csokrok, igény szerint különleges virágcsokor (pl. bonbonnal, ajándéktárgyakkal kötve)

Ballagási csokor készítésénél fontos tudnunk hogy lány vagy fiú kapja a csokrot. Míg a lányok általában formájában és színeiben a romantikus csokrokat, a fiúk a hosszúkás, kontrasztosabb színeket kedvelik. Természetesen a ballagó stílusát is figyelembe vehetjük, így készülhet a csokor a legmeghökkentőbb kiegészítőkkel is. Például a virág mellé kerülhet:

  ♦ fonál,

  ♦ hangjegy,

  ♦ CD,

  ♦ csoki,

  ♦ foci labda,

  ♦ plüssállat satöbbi, csak a kreativitásunk szabhat határt.

 

 Alkalmi köszöntő csokrok (a teljesség igénye nélkül):

 - évfordulás csokor - az ünnepre jellemző apróságokkal tűzdelve

- lánybúcsús csokor - a lánybúcsúra jellemző eszközökből kötve pl. fakanál, üvegmosó kefe, dörzsis mosogatószivacs, nászéjszakára fehérnemű, kék csipke harisnyakötő stb.

- menyasszonyi csokor - formáját, jellegét egyeztessük a menyasszonnyal, érdemes a nagy nap előtt akár egy kisebb próbacsokrot köttetni a meglepetések elkerülése végett

- menyasszonyi dobócsokor - a menyasszonyi csokorhoz hasonló csokor, sokan szeretik megviccelni a násznép hajadon résztvevőit és  dobás után 3 vagy akár 5 felé repülő csokrot választanak

- "csak úgy csokor"- sok barátnő, kedves, feleség álmodozik arról, hogy a párja csak úgy apropó nélkül visz neki virágot több éves akár évtizedes ismerettség után is, mert szereti és így szeretne neki kedveskedni

- amire nem gondoltunk csokor - ha van ilyen és szívesen látnád itt, kérünk osztd meg velünk az 5leted és írj nekünk, ígérjük fáradozásod nem marad köszönet nélkül :)!